over hof
Over hof

Hoffelijkheid

“Creative without strategy is called ‘art’.  Creative with strategy is called ‘advertising’’

En dat is waar HOF om de hoek komt kijken. Wij zijn de rode draad in jouw businessplan. Van start tot finish. We maken efficiënte, slimme en feilloze middelen die ervoor zorgen dat je doel bereikt wordt. Complexiteit zetten wij om in eenvoud. Zonder gebakken lucht, wél met betekenis. Van concept tot creatie, met een knipoog naar beleving en altijd met een tikje hoffelijkheid die jouw onderneming verdient. Ons team creëert beleving. Beleving gemaakt vanuit jouw perspectief. Zonder gedoe en met simpele oplossingen. 

Strategie

Een juiste strategie geeft houvast voor handelen. Het is de sleutel tot het behalen van doelstellingen. Wie ben je? Wat wil je bereiken? We denken met je mee. Vragen door. Hebben verfrissende ideeën. Geen losse flodders, maar op elkaar afgestemde cross-media. Wij helpen mens en bedrijf in zichtbaarheid!

Concept

"Als je een huis bouwt, begin je niet met het dak". We luisteren, denken, praten en discussiëren. Tijdens de conceptfase helpen wij bedrijven een vraag of idee te doorgronden en te vertalen naar duurzame digitale producten of een passende campagne. Het ontwerp in functie van de inhoud.

Creatie

Een goed ontwerp draait niet enkel om stijl, het is een deel van jouw identiteit en ervaring.
Jouw boodschap werken we uit naar een helder verhaal. Een rode draad die leidt naar zichtbaarheid. Ingewikkeld? Helemaal niet. Ongecompliceert is onze comfort zone.   

 

Realisatie

Wij werken altijd met een kleine groep mensen en houden de lijnen kort en helder. Dit levert niet alleen een goede samenwerking op, maar zorgt ervoor dat jouw idee vertaald wordt naar duurzame digitale producten of een passende campagne. En dat is wat we willen bereiken. Zichtbaarheid in een wereld die steeds iets sneller gaat. 

Het team van specialisten

Raimond Hof

Raimond Hof
Visueel designer / eigenaar

Jet van der Weijden

Jet van der Weijden
Content strategie - Freelance

Niek Westendorp

Niek Westendorp
Concept / UX designer - Freelance

Lotte Bruinink
Stagiair Concept en Design