Opdrachtgever:
LA Streetfood

Diensten:
Webdesign, webshop, branding, fotografie

Sector:
Horeca, Groothandel

LA Streetfood

LA Food (Latin-American Food) is de toonaangevende (latin-) American Streetfood importeur en producent in Nederland. Steeds meer restaurants kiezen er bewust voor om met LA Food produkten te werken. Maar ook grand-cafés, steakhouses, Mexicaanse restaurants en American Grills vinden in ons assortiment de produkten die het verschil maken.

Het vertrekpunt
Steeds meer restaurants kiezen er bewust voor om met LA Food produkten te werken. Maar ook grand-cafés, steakhouses, Mexicaanse restaurants en American Grills vinden in ons assortiment de produkten die het verschil maken.
Wij kregen de vraag om mee te denken in het versnellen van het bestelprocces. Een passende webshop hierbij te ontwikkelen en wat past in de bestaande huisstijl.

blok 2
blok 2
blok 3

LA Streetfood 

Als gepassioneerde importeur en producent van de mooiste merken (Latin-) American Streetfood helpen wij succesvolle horeca ondernemers zich te onderscheiden.  

bekijk de website

Een doeltreffende website in een optimaal ontwerp.

De oplossing
Het ontwikkelen van een webshop voor de Horeca en groothandel. Waarbij koks en horeca toppers die met onze producten werken, dagelijks het gebruiksgemak ervaren, de authentieke smaak en de hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van de bestaande kleurstellingen. Kleurgebruik is helder en fris. Een grote focus is gelegd op de fotografie.

blok 5
blok 6
blok 7