Opdrachtgever:
Pondera consult

Diensten:
Webdesign, corporate identity, logo

Sector:
Duurzaamheid, Windenergie

WindPG

WindPG streeft er naar om samen met bedrijven en de omgeving op of nabij bedrijventerreinen wind- of zonenergieprojecten op te zetten en te exploiteren. De aanpak is altijd maatwerk en afhankelijk van lokale factoren en van de wensen in de omgeving.

Het vertrekpunt
De aanpak is altijd maatwerk en afhankelijk van lokale factoren en van de wensen in de omgeving. WindPG streeft ernaar projecten zoveel mogelijk in harmonie met de omgeving uit te voeren. Doormiddel van kleinere projecten op of nabij bedrijventerreinen of industrieterreinen. Wij mogen meedenken om een passende uitstraling te ontwikkelen.

WindPG website mobiel
WindPG website desktop
Blok 3
Blok 3

WindPower Gerneration

WindPG is een dochterbedrijf van NPG Invest. Om zijn focus en groei in Nederland te versnellen heeft NPG Invest WindPG opgericht en zal zij zich focussen op de ontwikkeling van windprojecten met een voorkeur waar mogelijk van lokale afnemers.      

bekijk de website

Een doeltreffende website in een optimaal ontwerp.

De oplossing

WindPG helpt industrieterreinen klimaatneutraal te maken. Hierbij hebben wij meegedacht in een passende huisstijl en toegankelijke website. De kennis en bewezen ervaring moet gelijk duidelijk zijn. Kleurgebruik is betrouwbaar en passend bij de markt.

Blok 5
Blok 6