Opdrachtgever:
Pondera consult

Diensten:
Branding, positionering, website, corporate identity, beursstand

Sector:
Duurzaamheid, windenergie

Windenergie in Zwolle

Zwolle wil graag de energievoorziening in haar eigen stad duurzamer maken. Dat gebeurt al met steeds meer zonnepanelen, maar flinke slagen kunnen worden gemaakt met windenergie. Op dit gebied hebben Scania Production Zwolle, Hogeschool Windesheim en Vereniging Blauwvinger Energie, de hand ineen geslagen. Samen willen zij de verantwoordelijkheid nemen om de Zwolse energievoorziening te verduurzamen en zo Zwolle onafhankelijker te maken van fossiele energie.

Het vertrekpunt:
Blauwvinger Energie is een van de initiatiefnemers. Blauwvinger Energie vindt het belangrijk dat de duurzame energievoorziening van, voor en door Zwollenaren is.De website moet infomeren en enthousiastmeren. De uitstraling van de website , fris en modern. Voorzien van alle SEO vriendelijke actuele eisen.

blok 2
blok 3
blok 3
Bekijk de websiteDuurzaam

Windenergie in Zwolle 

Met het initiatief willen de initiatiefnemers een bijdrage leveren aan het tegengaan van klimaatverandering dit sluit aan bij de wens van de gemeente om Zwolle duurzamer te maken. Momenteel is de discussie gesloten omdat er niet genoeg draagvlak was.      

bekijk de website

Een doeltreffende website in een optimaal ontwerp.

De oplossing:
De nieuwe identiteit is fris en herkenbaar voor de omgeving Zwolle. Windenergie in Zwolle is online en offline uitgerold. Rondom dit project is een uitgebreide Socialmedia campagne ingezet met als doel om aantal deelnemers in windenergie in Zwolle te laten groeien.

blok 5
blok 7
blok 7