Opdrachtgever:
Pondera Consultant 

Diensten:
Branding, design, magazine

Sector:
Duurzaamheid, windenergie

Wind Magazine

Dit magazine is tot stand gekomen naar aanleiding van het 10 jarig bestaan van Pondera Consult. De specialist op het gebied van duurzame energie. Pondera Consult richt zich op het creëren van een optimaal evenwicht tussen duurzame energiebehoeften, milieueffecten en maatschappelijke acceptatie.

Het vertrekpunt
Pondera Consult is opgericht om haar steentje bij te dragen aan duurzame oplossingen voor energie-, klimaat- en milieuvraagstukken. Doormiddel van dit magazine willen zij ervaringen delen en stil te staan bij 10 jaar windenergie in Nederland. Diverse onderwerpen komen aanbod zoals de toekomst van windenergie in Nederland.

blok 2
blok 3
blok 3

Pondera Consult

Pondera Consult is de specialist op het gebied van duurzame energie. Wij richten ons op het creëren van een optimaal evenwicht tussen duurzame energiebehoeften, milieueffecten en maatschappelijke acceptatie. Bekijk de website

Hofcommunicatie helpt mens en bedrijf in zichtbaarheid!

De oplossing
Het Windmagazine is erg geschikt om te inspireren en loyaliteit en autoriteit op te bouwen. Het doel is de houding ten opzichte van Windenergie te beïnvloeden. Uitstraling: lifestyle. De 'Look and feel' sluit aan bij de huisstijl van Pondera. 

blok 5
blok 6
blok 7